mr. Lodewijk Westerwoudt

Lodewijk is in 1999 beëdigd tot advocaat. Sindsdien treedt hij op voor ondernemers en financiële instellingen. Hij is gespecialiseerd in handels- en financieel recht. Bij hem kunt u terecht voor geschillen met een concurrent, leverancier of afnemer. Ook voor het opstellen van contracten, het geven van advies of het voeren van procedures op het gebied van faillissementsrecht en bank gerelateerde zaken staat hij u bij. Lodewijk begeleidt daarnaast overnames.

Lodewijk is lid van de Vereniging Corporate Litigation, van de Vereeniging voor Handelsrecht en van de Vereniging voor Financieel Recht

Lodewijk Westerwoudt op LinkedIn

E-mail Lodewijk

mr. drs. Hans Hommel

Sinds zijn beëdiging tot advocaat in 2003 staat Hans ondernemers bij. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Hans wordt ingeschakeld bij geschillen tussen aandeelhouders en behandelt bestuurdersaansprakelijkheidskwesties. Daarnaast heeft Hans diverse overnames begeleid. Ook adviseert hij veelvuldig ondernemingen bij de totstandkoming van nationale en internationale (handels-) contracten. Hans heeft bovendien ruime proceservaring op het gebied van het handelsrecht.

In 2011 heeft hij met succes de postacademische opleiding Ondernemings- en vennootschapsrecht van de Grotius Academie afgerond.

Hans is lid van de Vereniging Corporate Litigation en van de Vereeniging voor Handelsrecht.

Hans Hommel op LinkedIn

E-mail Hans

Factum Advocaten werkt samen met:

Ronald Verboven

Register Valuator

Meer info op meandervaluation.nl

Ronald Verboven op Linkedin

Ivo Nollen

Belastingadviseur

Meer info op 3vbelastingadviseurs.nl

Ivo Nollen op Linkedin